Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g d'eau
- 800 g de poulpe entier (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1642 kJ / 391 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 14 g
- Saturated Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 1646.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10 min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Soupe thaïe de coques à la citronnelle
1h 40 min
Salade de poulpe sous-vide
8h
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Tielle sétoise
3h 30min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Fumet de crustacés
25min
Rouille
10 min
Sauce rouille
10 min
Sauce américaine
55min