Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1500 g d'eau
- 800 g de poulpe entier (voir "Conseil(s)")
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1642 kJ / 391 kcal
- Protein
- 65.5 g
- Carbohydrates
- 0 g
- Fat
- 14 g
- Saturated Fat
- 2.5 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 1646.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1h 10min
Tempura de calamars
40min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Salade de poulpe sous-vide
8h
Ragoût de poulpe méditerranéen
1h 35min
Soupe phô au poulet
5h 10min
Calamars sous-vide
4h 15min
Queue de langouste, sauce vanille
1h 35min
Ragoût de veau à l'asturienne
2h 45min
Seiche sauce au vin rouge
1h 5min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6h 45min