![Pâtes fraîches vertes Pâtes fraîches vertes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/50F2AA6A-B45E-4025-A176-FB89C9FD58CA/Derivates/36c8feab-63fd-47ea-b7ac-ffc84e4a27a1.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 70 g d'épinards frais
- 2 œufs (53-63 g chacun)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1546.8 kJ / 367.8 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Carbohydrates
- 59.3 g
- Fat
- 8.3 g
- Saturated Fat
- 1.8 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 525.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Pâtes fraîches
1h
Ravioli maison
2h 15 min
Baos, petites brioches vapeur aux légumes
3h 10min
Pain aux oignons
5h 30min
Pâtes fraîches rouges
1h
Ravioli, on est lundi !
2h 30min
Naans au chou-fleur épicé, dip à la feta et tahini au thé matcha
1h 20 min
Raviolis pékinois au porc, champignons noirs et poireaux
45min
Ravioli de poireau, bouillon au citron
1h 35 min
Bao burger au porc et aux légumes
3h
Pâtes fraîches au basilic
40min
Demi-lunes épinard-poulet
35 min