Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de bulots, coupés en deux ou trois
- 200 g de tomates séchées, coupées en dés
- 1100 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 250 g de pâtes sèches, type conchiglie
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1854.8 kJ / 439.8 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Carbohydrates
- 51.5 g
- Fat
- 14.5 g
- Saturated Fat
- 5 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 1022.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Penne à la tunisienne
1h 15min
Cuisson du riz long blanc
35min
Poireaux et œufs durs, sauce gribiche
35min
Chantilly au chèvre sucrée
10 min
Mayonnaise
5 min
Pizza quatre fromages
1h 40 min
Orangeade à la fleur d'oranger
2h 20min
Crème fouettée aux mûres
15 min
Crème fouettée au citron
10 min
Chantilly au clou de girofle
20min
Riz méditerranéen aux moules et au chorizo
1h 5min
Chantilly au chocolat
2h 10min