Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 5 brins de persil plat frais, équeutés
- ½ bouquet de cerfeuil frais (les feuilles seulement)
- 30 g de beurre
- 12 œufs
- 2 pincées de sel
- 45 g de crème fraîche épaisse
- 1 pincée de poivre moulu
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 843 kJ / 202 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 16 g
In Collections
Alternative recipes
Coquillettes au jambon, petits pois et menthe
20min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Gnocchis à la carbonara
15min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Œufs cocotte à la mimolette et aux champignons
35min
Crème fouettée
10 min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Œufs brouillés, asperges et tartines
25min
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30min
Œufs mollets, ratatouille et jambon
40min
Spaghettoni à la carbonara
20min
Œuf à la coque et petites mouillettes de filo
35min