Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème anglaise
- 90 g de confiseries au caramel, type Carambar (12 carambars env.), préalablement réfrigérés
- 6 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g de lait
- 20 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
Les blancs en neige
- 30 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 692 kJ / 165 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 16 g
- Fat
- 7 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Liqueur de whisky
2h
Crème anglaise
10min
Mousse au caramel salé
4h 30min
Les croustouilles
20min
Délice au Carambar
2h 30min
Terrine en fraîcheur de crudités
4h 10min
Octobre - Moelleux au cidre et camembert
35min
Œufs au lait aux Carambar
1h 30min
Iles flottantes
1h
Crémeux de Carambar
2h 30min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1h 25min
Mousse au chocolat magique
15min