Brioche perdue aux pommes, caramel et noix

Brioche perdue aux pommes, caramel et noix

4.4 26 ratings
Prep. 15 min
Total 45 min
6 portions

Ingredients

Le caramel aux noix
  • de caramel au beurre salé
    150 g
  • de pommes coupées en cubes
    400 g
  • de cerneaux de noix
    100 g
La brioche perdue
  • gousse de vanille fendue dans la longueur
    ½
  • de beurre
    45 g
  • de lait
    250 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • œuf
    1
  • de brioche rassie
    6 tranches

Nutrition per 1 portion

Calories 559.2 kcal / 2330.8 kJ
Protein 10.3 g
Fat 29.3 g
Carbohydrates 62.3 g
Fibre 3 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...