Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g de jus de citron
- 3 jaunes d'œufs
- 8 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 8 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de beurre, coupé en parcelles
- 400 g d'eau
- 6 œufs
- 6 tranches de pain de mie blanc
- 6 tranches de bacon
- 3 brins de ciboulette fraîche, ciselés
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1567.5 kJ / 378.2 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Carbohydrates
- 10.8 g
- Fat
- 31.2 g
- Fibre
- 0.7 g
In Collections
Alternative recipes
Pâtes au poulet sauce Alfredo
3h 45min
Œufs brouillés aux asperges
35min
Œufs brouillés à la florentine
35min
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1h 20min
Raviolis de kabocha dans un bouillon dashi (Matthew Kenney)
Ninguna calificación
Bœuf Wellington (Ben) Métrique
10h 10 min
Shish barak, ravioli libanais
1h 30min
Œufs Benedict light
50min
Amaretto Sour (Métrique)
10min
Pesto coriandre-chèvre
10min
Œufs brouillés aux fines herbes
30min
Tartare de bœuf
10min