Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 270 g d'eau
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 500 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts, et un peu pour saupoudrer les disques de pâte
- 8 pincées d'origan déshydraté
- 8 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1376 kJ / 329 kcal
- Protein
- 7 g
- Carbohydrates
- 49 g
- Fat
- 13 g
- Fibre
- 2 g
Alternative recipes
Focaccia aux tomates et à l'origan
2h 50min
Focaccia aux olives
2h
Focaccia au romarin
2h 20min
Focaccia aux olives
3h
Pain farci à la mozzarella
45min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Pains au beurre d'herbes
1h
Focaccia au thym
3h
Rouleaux à la cannelle
2h 15 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15 min
Pain indien (naan)
1h 50min
Bretzel
1h 10min