Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g de vin rosé
- 25 g d'huile d'olive
- 4 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 100 g de lardons nature
- 700 g d'épaule d'agneau désossée, en dés
- 30 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de thym frais
- 2 feuilles de laurier frais
- du sel
- poivre 5 baies
- 150 g d'oignons grelot surgelés
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à soupe d'eau
- 100 g d'olives, type picholines
- 200 g d'artichauts à l'huile en conserve égouttés et coupés en 2
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2542 kJ / 611 kcal
- Protein
- 52 g
- Carbohydrates
- 12 g
- Fat
- 37 g
Alternative recipes
Tajine d'agneau aux abricots et au miel
1h 30min
Alouettes provençales
1h 30min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Ragoût express d'agneau épicé
30min
Navarin d'agneau
1h 15min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Papillotes d'agneau
1h 10min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
La daube niçoise
13h 20min
Curry d'agneau
1h
Sauté de veau aux olives
1h
Axoa d'agneau
55min