
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La pâte
- 300 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche émiettée
or 2 c. à café de levure boulangère sèche -
1
c. à café de sucre en poudre
or 1 c. à café de poudre de malt - 40 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 420 g de farine à pain type Manitoba
- 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
La finition
- 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour huiler
- 20 g d'eau
- 2 brins de romarin frais effeuillés
- 2 - 3 pincées de gros sel à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 334 kcal / 1397 kJ
- Protein
- 9 g
- Fat
- 11 g
- Carbohydrates
- 54 g
- Fibre
- 4 g