Ragoût de pain aux tomates et oignons

Ragoût de pain aux tomates et oignons

3.6 5 ratings
Prep. 5 min
Total 20 min
4 portions

Ingredients

  • 350 g de pain blanc réduit en morceaux
  • 500 g d'eau
  • 90 g d'huile d'olive extra vierge
  • 150 g d'oignons
  • 4 gousses d'ail
  • 100 g de tomates en morceaux
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre
  • coriandre, fraîche hachée pour décorer

Difficulty

easy


Nutrition per 1 portion

Protein 8 g
Calories 1975 kJ / 473 kcal
Fat 25 g
Fibre 5 g
Carbohydrates 53 g

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®.

Sign up for free More information


You might also like...