Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de biscuits speculoos
- 70 g de beurre demi-sel
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 400 g de fraises, réserver 10 fraises pour la décoration
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 4 blancs d'œufs
- 250 de sucre en poudre
- 30 g d'amandes effilées
- 10 fraises, coupées en deux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2137.3 kJ / 511.3 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 81.5 g
- Fat
- 18.7 g
- Fibre
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Bavarois aux fraises
6h 25min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2h 20min
Wedding cake "Bonheur partagé" de Laetitia (Finale Thermostars 2017)
2h 30min
Mille-feuille à l'abricot
45 min
Choux meringués aux fruits de la Passion
2h 45min
Fraisier
12h 45 min
Le rose-framboise
5h
Le merveilleux
3h 40min
Gâteau de Pâques
13h
Dôme, chocolat, citron et coulis de framboises
2h
Royal au chocolat
3h 30 min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55 min