![Pains aux quatre fromages Pains aux quatre fromages](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C9E7C9EA-6D09-4FEE-85DC-D9A9DDF17631/Derivates/5781FE19-AE71-4938-A514-056A53E7661E.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'huile d'olive, et un peu pour la plaque de four
- 2 gousses d'ail
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 80 g de mozzarella, émincée en tranches
- 120 g d'eau
- 270 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 c. à café de sel
- 80 g de ricotta
- 70 g de gorgonzola, coupé en petits morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 35 g
- Fat
- 21 g
- Fibre
- 1.3 g
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