Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 140 g de gruyère, coupé en morceaux
- 1500 g d'eau
- 30 g de beurre doux, et un peu pour le plat à gratin
- 250 g de pâtes sèches, type macaroni
- 1 pincée de sel
- 250 g de poulet rôti, émietté
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1407 kJ / 336 kcal
- Protein
- 23 g
- Carbohydrates
- 29.7 g
- Fat
- 14 g
- Fibre
- 2.2 g
In Collections
Alternative recipes
Spaghetti carbonara
40 min
Risotto à la viande hachée
45 min
Gratin de pâtes
25 min
Gratin de pomme de terre
1h
Spaghetti aux boulettes de viande... sous un ciel d'Italie
50min
Gratin de pâtes au thon et à la tomate
45 min
Gratin de pâtes au fromage
50min
Hachis parmentier
50min
Carbonara
30 min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min