Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La crème d'amandes
- 50 g de beurre doux à température ambiante
- 50 g de sucre glace maison
- 50 g d'amandes en poudre
- ½ c. à café de fécule de maïs
- 1 œuf
- 1 goutte d'arôme d'amande amère
La pâte
- 1 pâte feuilletée maison
- farine, pour le plan de travail
- 4 poires, épluchées et coupées en deux
- 1 jaune d'œuf
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1829 kJ / 437 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Carbohydrates
- 33.6 g
- Fat
- 31.1 g
- Fibre
- 3.8 g
In Collections
Alternative recipes
Choco-nougat
3h
Pain marguerite pavot et curry
15h 45min
Paille à la confiture
1h 30min
Consommé de faisan et ses quenelles de moelle
12h 35min
Bretzels sucrés
4h
Croustade aux pommes
50min
Saint-honoré - Bruno Dinel
2h 20min
Mini savarins aux pêches
35min
Pain rapide aux trois graines façonnage marguerite
1h 25min
Pain d'épices surprise
24h
Brioche parisienne
24h
Confiture de tomates aux épices
13h