Appareils et accessoires
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Préparation 35min
Total 1h 50min
8 portie
Ingrédients
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
23.9 g
Calories
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Lipides
23.2 g
Fibre
8 g
Glucides
14.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Krokante Onsen Eieren met Kool
Pas d’évaluation
Kip Fricassee met Asperges
1h
Salmorejo
Pas d’évaluation
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Gyoza met kip en knoflook
45min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Pas d’évaluation
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h