Appareils et accessoires
Salade van Kool en Wortel met Feta
Préparation 5min
Total 15min
2 portie
Ingrédients
-
½ bos koriander, vers, (ongeveer 10 g)bladpeterselie, vers (ongeveer 10 g)½ bos
-
kwark natuur200 g
-
wortelen in stukjes (3 cm)250 g
-
rode kool in stukjes (3 cm)300 g
-
dadels, ontpit gehalveerd2
-
ciderazijn2 el
-
olijfolie2 el
-
zout½ tl
-
peper, gemalen2 snuifjes
-
feta kaas in 4 plakken100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
38.7 g
Calories
3535 kJ /
848 kcal
Lipides
59 g
Glucides
35 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Quick & Healthy Lunch
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Pas d’évaluation
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Pas d’évaluation
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30min
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h