Appareils et accessoires
Spinach and Artichoke Garlic Bread
Préparation 10min
Total 20min
24 pieces
Ingrédients
-
extra virgin olive oil100 g
-
garlic cloves140 g
-
baby spinach, fresh85 g
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
cream cheese diced115 g
-
30 g plain yogurtsour cream, any type30 g
-
artichoke heart, marinated drained170 g
-
red pepper flake (optionnel) to taste¼ tsp
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
baguette loaves (approx. 450 g)2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
296 mg
Protides
5.4 g
Calories
660.4 kJ /
157.8 kcal
Lipides
8.4 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
15.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Step into Spring CA
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Quiche Lorraine
Pas d’évaluation
Mojito
Pas d’évaluation
Pumpkin Spice Sugar Cookies
55min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20min
Plum Clafoutis
1h 15min
Orange Curd Tart
1h 20min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24h 20min
Caramel Monster Mud Dip
15min
Mini Gugelhupf bundts
2h
Banoffee arctic roll
28h 40min
Sugar and Spice Cookies
1h 40min