Appareils et accessoires
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
Préparation 15min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil divided115 g
-
garlic cloves150 g
-
vegan whipping cream e.g. Silk®, Flora™500 g
-
vegan butter in pieces225 g
-
nutritional yeast2 tbsp
-
fresh thyme10 sprigs
-
salt to season, to taste
-
pasta, any type, cooked to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
239.5 mg
Protides
3.3 g
Calories
2365.1 kJ /
565.3 kcal
Lipides
52.4 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
24.1 g
Glucides
21.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Crêpes
1h 15min
Whisked Egg Whites
5min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Pas d’évaluation
Spanish Rice
35min
Lemonade
5min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney) Metric
15min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney) Metric
10min
Smoothie
5min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Soy bolognese
40min