Appareils et accessoires
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Préparation 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingrédients
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces85 g
-
cream, 35 % fat395 g
-
2 tsp vanilla pastevanilla pod seeds only1
Caramel
-
sugar100 g
-
butter, unsalted in pieces45 g
-
cream, 35 % fat room temperature3 g
Pecan Praline
-
pecan nut divided315 g
-
water30 g
-
sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
powdered sugar15 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
215.2 mg
Protides
9.6 g
Calories
4472.9 kJ /
1069 kcal
Lipides
88.6 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
31.7 g
Glucides
72.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Allergen Free Overnight Oats
8h
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Pas d’évaluation
Pumpkin Chai Latte
Pas d’évaluation
Salmon with Grapefruit Quinoa
Pas d’évaluation
Liquid Caramel
Pas d’évaluation
Fruit Smoothie
Pas d’évaluation
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Pas d’évaluation
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Mexican chicken soup
40min
Chicken Enchiladas
40min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Vanilla Steamer
5min