Chicken Noodle Soup

Chicken Noodle Soup

5.0 4 évaluations
Préparation 15min
Total 50min
6 portion

Ingrédients

  • cooked chicken meat, skinless, boneless cut into pieces
    395 g
  • garlic cloves
    2
  • parsley, fresh leaves only
    2 heaped tbsp
  • onions halved
    100 g
  • mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, parsnip), cut into pieces
    315 g
  • celery cut into pieces (1.5 cm)
    170 g
  • butter, unsalted
    15 g
    15 g extra virgin olive oil
  • salt to taste
    ½ tsp
  • black pepper, ground to taste
    ¼ - ½ tsp
  • chicken stock paste plus 1135 g water
    2 heaped tbsp
    1135 g chicken stock
  • egg pasta, fresh, type pappardelle
    60 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 205 kcal / 857.7 kJ
Protides 19.7 g
Lipides 6.8 g
Glucides 15.4 g
Fibre 2.8 g
Graisses saturées 2.6 g
Sodium 416.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...