Appareils et accessoires
Béchamelsaus
Préparation 5min
Total 15min
1 pot
Ingrédients
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
zout½ - 1 tl
-
peper, gemalen2 - 4 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen2 - 4 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 pot
Sodium
1672 mg
Protides
41 g
Calories
6332 kJ /
1511 kcal
Lipides
103 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
62 g
Glucides
106 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pindakaas Bosbessen Rolls
Pas d’évaluation
Pasta met crème van pistache
30min
Veelzijdige gladde soep
45min
Spaghetti Bolognese
40min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1h
Bechamelsaus
15min
Vanille-ijs
12h
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Bechamelsaus
15min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min