
Appareils et accessoires
Margherita Pizza
Préparation 25min
Total 2h 10min
4 portions
Ingrédients
Pizza Dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease1 oz
-
water room temperature8 oz
-
sugar1 tsp
-
fresh yeast crumbled½ oz
-
bread flour plus extra to dust14 oz
-
salt1 tsp
Margherita Topping
-
mozzarella drained, cut into pieces7 oz
-
diced tomatoes (approx. 14 oz)1 can
-
salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces, divided10 - 15
Infos nut. par 1 portion
Calories
624.1 kcal /
2611.4 kJ
Protides
24.9 g
Lipides
23.6 g
Glucides
77.4 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
8.4 g
Sodium
1045.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada

The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis