Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
TM5 TM6

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Dough

  • 45 g sugar
  • 115 g water, room temperature
  • 30 g butter, unsalted, plus extra, to grease
  • 2 ¼ tsp dried yeast
  • 255 g whole milk, room temperature
  • 595 g all purpose white flour
  • 2 tsp salt
  • all purpose white flour, to dust

Toutons

  • 255 g vegetable oil, to fry

Bread

  • butter, unsalted, softened to room temperature
  • butter, unsalted, to serve
  • molasses, any kind, to serve
  • powdered sugar, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1383.2 kJ / 330.6 kcal
Protides
4.9 g
Glucides
34.2 g
Lipides
19.4 g
Graisses saturées
3.2 g
Fibre
1.2 g
Sodium
251.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives