Appareils et accessoires
Beef Stew in Bread Bowls
Préparation 30min
Total 6h 30min
4 portions
Ingrédients
-
plain flour50 g
-
ground black pepper1 pinch
-
fine sea salt2 tsp
-
beef meat pieces, sinew free cut in pieces (approx. 5 cm)800 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
fresh parsley leaves10 g
-
fresh basil leaves10 g
-
olive oil20 g
-
bacon lardons200 g
-
onions cut in wedges (see tip)500 g
-
white rum40 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
spring onions chopped100 g
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, mint and thyme (see tip)25 g
-
red wine100 g
-
beef stock cube (for 0.5 l)1
-
water300 g
-
sourdough bread loaf (approx. 1000 g)
Infos nut. par 1 portion
Calories
708.8 kcal /
2965.6 kJ
Protides
55.2 g
Lipides
36.2 g
Glucides
32.7 g
Fibre
6.9 g
Graisses saturées
11.8 g
Sodium
1704.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Every Season Is a Healthy Season
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande