Appareils et accessoires
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Préparation 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingrédients
Eggs
-
large eggs cold6
-
water to fill to 1 liter mark
Easter Nests
-
unsalted butter to grease
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
olive oil1 oz
-
water4 oz
-
salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallot½ oz
-
sour cream1 oz
-
yellow mustard2 tsp
-
mayonnaise2 tsp
-
vinegar2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optionnel) to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
351.2 mg
Protides
6.5 g
Calories
672.6 kJ /
160.7 kcal
Lipides
7.1 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.8 g
Glucides
17 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our Table
26 Recettes
États-Unis
États-Unis
TM7™ Manifesto
200 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30min
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Beet Vinaigrette
15min
Rainbow Bowl
1h 15min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Sous-vide Artichokes
55min
Bibimbap
55min
Flour Tortilla
1h
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Shrimp Cakes
30min
Shrimp Cocktail
50min
Cranberry and Grapefruit Cocktail
30min