
Appareils et accessoires
Two Pound Apple Pie
Préparation 15min
Total 1h 25min
8 slices
Ingrédients
Pie Crust
-
all-purpose flour plus extra to dust4 oz
-
unsalted butter cold, cut into pieces4 oz
-
salt½ tsp
-
water2 oz
Filling
-
water24 oz
-
lemon juice1 oz
-
Granny Smith apples cored and ends trimmed32 oz
-
unsalted butter cut into pieces8 oz
-
brown sugar4 oz
-
pure vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
caramel sauce to serve (see Tip)
Infos nut. par 1 slice
Calories
756 kcal /
3163.2 kJ
Protides
3.8 g
Lipides
48.4 g
Glucides
79.4 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
30.3 g
Sodium
30.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Holiday Spiralizer
9 Recettes
États-Unis
États-Unis