Appareils et accessoires
Focaccia
Préparation 15min
Total 3h
12 portions
Ingrédients
-
bread flour17 ½ oz
-
sugar (optional)1 tsp
-
1 oz fresh yeastdried instant yeast1 ½ tsp
-
olive oil plus extra to grease and drizzle1 oz
-
warm water plus extra to sprinkle12 oz
-
fine sea salt1 tsp
-
cherry tomatoes halved30
-
fresh rosemary, leaves only chopped2 tbsp
-
sea salt, coarse1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
354.8 mg
Protides
5.5 g
Calories
752.5 kJ /
179.9 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
1.6 g
Graisses saturées
0.4 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Diamond Club - First Edition
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Fettuccine Alfredo
40min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Chamomile Tea Latte
10min
Focaccia
3h
Yogurt with Spiralized Fruit
Pas d’évaluation
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Chocolate Peanut Butter Cups
1h 5min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5min
Artichoke Fettuccine Alfredo
Pas d’évaluation