Chile con queso cob loaf
TM31 TM5 TM6

Chile con queso cob loaf

5.0 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 1 cob loaf (20 cm)
  • 200 g mature cheddar cheese, cut into cubes (3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 2 tsp cornflour
  • 40 g pickled jalapeño chillies (see Tips)
  • 4 spring onions/green onions, white parts cut into pieces (2 cm), green part thinly sliced, to serve
  • ¾ tsp Mexican chilli powder (see Tips)
  • ¾ tsp ground cumin
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 180 g cream cheese
  • 200 g sour cream
  • vegetable crudités, of choice, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1615.1 kJ / 386 kcal
Protides
14.7 g
Glucides
44.4 g
Lipides
16.9 g
Graisses saturées
8.7 g
Fibre
4 g
Sodium
666.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives