Appareils et accessoires
Meat and Vegetables with Rice
Préparation 5min
Total 15min
2 portions
Ingrédients
-
potatoes peeled, cut in pieces (4 cm)50 g
-
carrots washed, cut in pieces (4 cm)50 g
-
lamb meat, fat removed, ensuring all bones are removed before usebeef fat removed, ensuring all bones are removed before use40 g
-
water250 g
-
baby rice20 g
-
unsalted butterolive oil1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
5.9 g
Calories
471 kJ /
113 kcal
Lipides
3.6 g
Glucides
14.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
BABY FOOD
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon and Veg
35min
Chicken & Veggies
15min
Sweet Potatoes and Lentils
40min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Carrot and Almond Casserole
15min
Fruit and Yoghurt Purée
5min
Baby Rice
10min
Fruit Purée
10min
Beef and Carrots - from 8 months
25min
Apple Porridge - from 8 months
10min
Apples and Prunes - from 6 months
15min
Cereal Fruit Pulp
20min