Versions compatibles
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g șalote
- 1 cățel de usturoi
- 100 g piersici, coapte, tăiate felii
- ¼ legătură pătrunjel proaspăt, frunzele rupte
- 100 g brânză feta
- 40 g pâine toast, albă (de ex., pâine toast cu semințe)
- 30 g unt, moale
- 1300 g apă
- 30 g zeamă de lămâie
- 2 mușchi de vită (aprox. 250 g fiecare, aprox. 2 cm înălțime)
- 30 g unt clarifiat
- 2 fire rozmarin, proaspăt
- 2 fire cimbru proaspăt
- sare, pentru asezonare
- piper măcinat, pentru asezonare
- 2 linguri ulei vegetal
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 3860 kJ / 921 kcal
- Protides
- 66 g
- Glucides
- 16 g
- Lipides
- 66 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Solyanka (Ciorbă ucraineană picantă)
2h
Chifteluțe vietnameze cu sos de chilli
Pas d’évaluation
Koftas de miel
Pas d’évaluation
Pho vietnamez de vită
1h 45min
Desert cu piersici și ciocolată
1h 20 min
Kiwi Sour
Pas d’évaluation
Punch Sangria cu ghimbir
Pas d’évaluation
Sorbet de litchi cu vodcă
Pas d’évaluation
Coroană din coaste de miel la cuptor
Pas d’évaluation
Înghețată cu rom și stafide
24h 10min
Orez negru lipicios cu taro și înghețată cu matcha albastră
Pas d’évaluation
Kimchi
51h