Versions compatibles
Friptură de vită cu topping de piersici și brânză feta
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g șalote
- 1 cățel de usturoi
- 100 g piersici, coapte, tăiate felii
- ¼ legătură pătrunjel proaspăt, frunzele rupte
- 100 g brânză feta
- 40 g pâine toast, albă (de ex., pâine toast cu semințe)
- 30 g unt, moale
- 1300 g apă
- 30 g zeamă de lămâie
- 2 mușchi de vită (aprox. 250 g fiecare, aprox. 2 cm înălțime)
- 30 g unt clarifiat
- 2 fire rozmarin, proaspăt
- 2 fire cimbru proaspăt
- sare, pentru asezonare
- piper măcinat, pentru asezonare
- 2 linguri ulei vegetal
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 3860 kJ / 921 kcal
- Protides
- 66 g
- Glucides
- 16 g
- Lipides
- 66 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Mocktail Galapagos
Pas d’évaluation
Tartă picantă cu ton, ouă și capere
1h 10min
Salată de ouă în cuib crocant de Paște
Pas d’évaluation
Punch de vin alb fiert cu merișoare
Pas d’évaluation
Caserolă cu rață și legume
1h
Spaghetti Vongole
Pas d’évaluation
Croquembouche
Pas d’évaluation
Brunch est-european
Pas d’évaluation
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2h 20min
Kutia
24h 50min
Milkshake cu mango
Pas d’évaluation
Compot de pere cu condimente, cu mousse de ciocolată și frișcă
Pas d’évaluation