Appareils et accessoires
Carrot Rice
Préparation 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
49 mg
Protides
9 g
Calories
1985 kJ /
474 kcal
Lipides
20 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
65 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40min
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Pas d’évaluation
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Pas d’évaluation
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
One Pot Noodles
30min
Rainbow Popsicles
10h
DIY fruit dippers
35min
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11h 40min
Savoury Vegetarian Rice
35min
Curry Fish Head
Pas d’évaluation