Penne with mussels

Penne with mussels

4.9 8 évaluations
Préparation 35min
Total 1h 5min
4 portions

Ingrédients

  • fresh flat-leaf parsley leaves only,
    4 - 5 sprigs
    4 - 5 sprigs fresh coriander, leaves only
  • water plus extra as needed
    250 g
  • fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
    1000 g
  • extra virgin olive oil plus extra for serving
    30 g
  • shallots cut in halves
    30 g
  • garlic cloves
    3
  • fresh red chilli (optionnel) small, deseeded
    1
    ½ tsp dried chilli flakes
  • dry white wine (optionnel)
    50 g
  • cherry tomatoes cut in halves
    120 g
  • tomato purée (concentrated)
    40 - 50 g
  • salt
    1 pinch
  • penne or similar short dried pasta
    350 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 480 kcal / 2011 kJ
Protides 17 g
Lipides 15 g
Glucides 65 g
Fibre 5.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...