
Appareils et accessoires
Penne with mussels
Préparation 35min
Total 1h 5min
4 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only,4 - 5 sprigs
-
water plus extra as needed250 g
-
fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded1000 g
-
extra virgin olive oil plus extra for serving30 g
-
shallots cut in halves30 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chilli (optionnel) small, deseeded1
-
dry white wine (optionnel)50 g
-
cherry tomatoes cut in halves120 g
-
tomato purée (concentrated)40 - 50 g
-
salt1 pinch
-
penne or similar short dried pasta350 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
480 kcal /
2011 kJ
Protides
17 g
Lipides
15 g
Glucides
65 g
Fibre
5.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse