Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet
TM6 TM5

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Pink Sorbet

  • 150 g sugar
  • 500 g frozen strawberries, hulled
  • 75 g ripe banana, cut into pieces
  • 2 tsp lemon juice

Pineapple Carpaccio

  • 1 pineapple, fresh, cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed
  • mint leave, fresh, to garnish (optionnel)
    ou basil leaf, fresh, to garnish (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
757 kJ / 181 kcal
Protides
1 g
Glucides
39 g
Lipides
0.4 g
Graisses saturées
0 g
Fibre
3.2 g
Sodium
3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives