Versions compatibles
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Peruvian roast chicken
- 50 g extra virgin olive oil
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 4 garlic cloves
- 1 tbsp sea salt
- 2 tsp ground paprika
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tbsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 1200 - 1400 g whole uncooked chicken
Green sauce
- 65 g fresh coriander, leaves and stems only, cut into thirds
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, cut into halves and deseeded
- 30 g freshly squeezed lime juice
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 120 g mayonnaise (see Tips)
Avocado salad
- 200 g cherry tomatoes, cut into halves
- 1 continental cucumber, cut into pieces (1.5 cm)
- 1 avocado, ripe, flesh only, cut into pieces (1.5 cm)
- ½ red onion, cut into slices
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp freshly squeezed lime juice
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 5165.2 kJ / 1234.5 kcal
- Protides
- 65.7 g
- Glucides
- 26.8 g
- Lipides
- 99.6 g
- Graisses saturées
- 20.9 g
- Fibre
- 13.3 g
- Sodium
- 1840.9 mg
Recettes alternatives
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2h 15min
Tandoori chicken
45 min
BBQ chicken pizza
1h 30 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Chicken gyros with tzatziki
30min
Southern-style chicken
40min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10h 30min