Appareils et accessoires
Matzeballen
Préparation 20min
Total 50min
16 stuks
Ingrédients
Matzeballen
-
bloem type matzebloem150 g
-
eieren4
-
olie met neutrale smaak4 el
-
mineraal water, bruisend120 g
-
kippenbouillonpasta1 tl
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
zwarte peper, gemalen of naar smaak1 tl
Bouillon om in te koken
-
kippenbouillonpasta1 el
-
selder2 stengels
-
prei¼
-
ui¼
-
wortelen geschild en in stukken gesneden2
-
rode bieten (optionnel) een klein stukje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
216 mg
Protides
3 g
Calories
364 kJ /
87 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chanoeka
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Pas d’évaluation
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Pas d’évaluation
Gegrilde zeevruchten plank
Pas d’évaluation
Vegan challah brood
2h 30min
Brioche
5h
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14h 55min
Crème anglaise
15min
Hornazo
Pas d’évaluation
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation