Appareils et accessoires
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Préparation 20min
Total 20min
8 portions
Ingrédients
Strawberry Sorbet
-
caster sugar150 g
-
lemon juice freshly squeezed10 g
-
ripe banana cut in pieces75 g
-
frozen strawberries500 g
Pineapple Carpaccio
-
fresh pineapple peeled, cut vertically in 4-6 wedges1
(approx. 200 g each), core removed -
fresh mint leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2.7 mg
Protides
0.9 g
Calories
667.9 kJ /
159.6 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix Cutter Welcome Booklet (TM5)
21 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarian chilli
1h 5min
Cheesy Spiralized Potato Pancakes
40min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Crab briks
35min
Amaranth and Chickpea Patties
1h 30min
Hummus
5min
Five-seed bread
1h 50min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Minestrone
45min