Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Aluat
- 440 g făină, plus pentru întins
- ¾ linguriță sare de mare, fină
- 2 lingurițe frunze de cimbru proaspăt
- 220 g unt nesărat, tăiat cuburi, plus pentru uns
- 70 - 100 g apă
Umplutura
- 400 - 500 g ceapă roșie, tăiată sferturi
- 30 g ulei de măsline
- 350 - 400 g ardei grași roșii, tăiați fâșii (5 mm)
- 350 - 400 g dovlecei, tăiați fâșii (5 mm)
- 1 linguriță sare de mare, fină
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 400 g cârnați proaspeți
- 1 lingură lapte
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2663 kJ / 636 kcal
- Protides
- 13.3 g
- Glucides
- 55.6 g
- Lipides
- 40.1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Amestec de legume prăjite (stir-fry)
30 min
Chifteluțe de curcan în sos de mărar
Pas d’évaluation
Bile proteice cu migdale și nuci pecan
10 min
Paste cu pui, ciuperci și fasole verde
40 min
Înghețată cremoasă cu iaurt
24h 10min
Millefeuille
5h
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Pas d’évaluation
Damper cu unt cu sirop auriu
Pas d’évaluation
Escalop de cartofi
Pas d’évaluation
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Pas d’évaluation
Rote Grutze (budincă de fructe de pădure)
2h 20min
Pielmieni
1h 10min