Appareils et accessoires
Aardappelpuree en merguez
Préparation 20min
Total 55min
6 porties
Ingrédients
-
water1200 g
-
bloemige aardappelen in stukken1600 g
-
verse pikante worsten (b.v. merguez)10
-
melk500 g
-
zout naar eigen smaak6 snuifjes
-
boter40 g
-
salade bladeren (optionnel) om op te dienen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1685.5 mg
Protides
28.3 g
Calories
2523.2 kJ /
605 kcal
Lipides
32 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
18.3 g
Glucides
48.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Friend® in de zomer
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Pas d’évaluation
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Pas d’évaluation
Ovenburger
1h 45min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Pas d’évaluation
Paaspastei
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Bessencurd
20min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Pas d’évaluation
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Sinaasappel Sponge Cake
1h