Appareils et accessoires
Paashaas macarons
Préparation 30min
Total 48h
40 stuks
Ingrédients
Melkchocolade ganache (2 dagen van tevoren)
-
room, 35% vet120 g
-
honing20 g
-
melkchocolade in stukken140 g
Macarons (de dag ervoor)
-
poedersuiker zelfgemaakt150 g
-
amandelpoeder150 g
-
rode voedingskleurstof (in poeder)1 punt van een mes
-
eiwitten (120 g)4
-
water50 g
-
suiker150 g
Afwerking (dezelfde dag)
-
pure chocolade in stukken80 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
1.6 g
Calories
408.7 kJ /
97.8 kcal
Lipides
4.8 g
Fibre
0.6 g
Glucides
11.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Paasmenu
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Taartjes met chocolade- en pecannootvulling
1h 10min
Lactosevrije milkshake
Pas d’évaluation
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Pas d’évaluation
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Suikerglazuur
Pas d’évaluation
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Witte chocolade en amandel brownies
1h
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Koffielikeur
40min
Chocoladesaus
Pas d’évaluation