Appareils et accessoires
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
Préparation 10min
Total 40min
4 portie
Ingrédients
-
wortelen in schijfjes gesneden (2 cm)100 g
-
uien in vieren gesneden85 g
-
zoete aardappelen geschild en in blokjes gesneden (2 cm)60 g
-
olijfolie2 tl
-
rode split linzen30 g
-
200 g gevolgelte bouillonwater200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
268 kJ /
64 kcal
Lipides
0.3 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
De Eerste Hap: Gezonde Start voor je Baby
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Pas d’évaluation
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Pas d’évaluation
Knapperig brood
Pas d’évaluation
Crème brûlée op Portugese wijze
Pas d’évaluation
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Pisco sour
10min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Zachte Appelcake
50min