Appareils et accessoires
Horror punch
Préparation 20min
Total 20min
10 glazen
Ingrédients
-
zure kersen (uitgelekt gewicht 680 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
lychees (uitgelekt gewicht 255 g), uitgelekt en sap opgevangen1 blik
-
suiker50 g
-
verse gember in dunne plakjes20 g
-
citroenen in vieren gesneden en ontpit2
-
koud bruisend water300 g
-
gemalen ijs400 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 glas
Protides
1 g
Calories
428 kJ /
102 kcal
Lipides
0 g
Fibre
1.3 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Fruitkroon
Pas d’évaluation
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Pas d’évaluation
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Sous-vide peren met kaneel
2h 5min
Hot dogs
35min
Rudolphs Mocktail
30min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Pas d’évaluation
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20min