Appareils et accessoires
Hersenen cupcakes
Préparation 25min
Total 1h 40min
12 stuks
Ingrédients
Stracciatella-cupcakes
-
pure chocolade in stukken200 g
-
suiker140 g
-
vanillestokje½
-
eieren2
-
zachte boter in stukken140 g
-
melk200 g
-
bloem280 g
-
bakpoeder8 g
-
zout1 snuifje
Topping
-
150 g diepgevroren frambozen, ontdooidframbozen150 g
-
huisgemaakte vanillesuiker1 tl
-
mascarpone300 g
-
crème fraîche200 g
-
stabilisator voor slagroom40 g
-
poedersuiker70 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
187.1 mg
Protides
7.2 g
Calories
2073.9 kJ /
495.7 kcal
Lipides
30 g
Fibre
3.3 g
Graisses saturées
17.4 g
Glucides
50.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Halloween
11 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Pas d’évaluation
De wafels van de foor
3h
Glazuur
5min
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Suikerglazuur
Pas d’évaluation
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30min
Heksenvingerkoekjes
2h
Zwart-Wit Muffins
1h
Suikerpasta
1h 10min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Pas d’évaluation
Muffins met chocoladechips
1h