Rosemary Mashed Root Vegetables
TM6 TM5 TM31

Rosemary Mashed Root Vegetables

4.7 (50 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 200 g carrots, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 500 g sweet potatoes, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 500 g potatoes, cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 1 tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 - 3 pinches dried rosemary, to taste
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
812 kJ / 194 kcal
Protides
3.3 g
Glucides
35 g
Lipides
5.2 g
Graisses saturées
0.7 g
Fibre
5.3 g
Sodium
465 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives