Appareils et accessoires
Alpenmacaroni
Préparation 20min
Total 45min
4 porties
Ingrédients
Macaroni
-
Gruyère kaas in stukken (± 3 cm)100 g
-
vastkokende aardappelen in blokjes (1 cm)400 g
-
water450 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper¼ tl
-
appels in stukken (2 cm)500 g
-
droge pasta, type macaroni250 g
-
bloem40 g
-
uien in fijne ringen160 g
-
boter30 g
Appelmoes en afwerking
-
citroensap25 g
-
suiker naar eigen smaak20 - 40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
20 g
Calories
3642 kJ /
874 kcal
Lipides
45 g
Glucides
92 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Pas d’évaluation
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Gevulde kalkoentaart
1h 30min
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Pas d’évaluation
Spookachtige pizza
Pas d’évaluation
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Roergebakken Groenten
Pas d’évaluation
Kimchi mac&cheese
50min
Azteca taart
1h
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation