Appareils et accessoires
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Préparation 20min
Total 1h 20min
6 porties
Ingrédients
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
1000 g waterkippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
10 g verse peterselie, als afwerkingverse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
13 g
Calories
1137 kJ /
272 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2.6 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Pas d’évaluation
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Geode cake
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Virgin appel cider old fashioned
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Pas d’évaluation
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Zijden tofu cheesecake
Pas d’évaluation
Mango-kokos lekkernij
Pas d’évaluation
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation