Appareils et accessoires
Klondike Bars
Préparation 20min
Total 8h 45min
12 pieces
Ingrédients
Swiss Meringue
-
sugar6 oz
-
egg whites, from large eggs6
-
lemon juice1 tbsp
-
salt¼ tsp
-
heavy whipping cream chilled16 oz
-
vanilla bean½
-
whole milk3 oz
Chocolate Coating
-
16 oz semi-sweet chocolate, chips or broken into piecesmilk chocolate chips or broken into pieces16 oz
-
coconut oil3 oz
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
119.8 mg
Protides
5.5 g
Calories
1939.4 kJ /
463.5 kcal
Lipides
32.7 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
22 g
Glucides
38.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vintage Desserts
16 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Peach Hand Pies
1h 50min
Steel Cut Oats
35min
Ginger Paste
15min
Almond Milk
1h 20min
Chocolate Cream Pie
5h 55min
Whoopi's Brioche Buns
3h 45min
Ginger Tea Paste
35min
Chicken and Apple Breakfast Sausage and Egg Sandwiches
45min
Hash Browns
35min
Mexican Style Café de Olla
30min
Pumpkin Scones
25min
Sticky Buns
3h 45min