Appareils et accessoires
Mexicaanse rozemarijnpunch
Préparation 5min
Total 10min
2 porties
Ingrédients
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
1 g
Calories
899 kJ /
215 kcal
Lipides
0 g
Fibre
0.1 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentijn
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Haver horchata
Pas d’évaluation
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Advocaat
10min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Chilli con carne
35min
Roodbruin gekleurde eieren
Pas d’évaluation
Karamelijs
Pas d’évaluation
BBQ-saus
20min
Pizzarolletjes met worst
1h 20min
Forelmousse
5min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min