Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g amestec de legume pentru sotat (ex. țelină, morcov, ceapă), bucăți
- 2 fire cimbru proaspăt, doar frunzele
- 40 g ulei de măsline, plus pentru stropit
- 500 g carne de vită, fără os, pentru friptură, dintr-o singură bucată
- 150 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 2 foi de dafin, uscate
- 25 g concentrat pastă de legume sau de carne
- 25 g pastă de roșii
- 80 g vin roșu
- 80 g apă
- pătrunjel proaspăt, pentru servit
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 1376.8 kJ / 344 kcal
- Protides
- 27.8 g
- Glucides
- 8.1 g
- Lipides
- 21.5 g
- Graisses saturées
- 6.8 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodium
- 75 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Ouă poșate, cu salsa cu somon afumat și avocado
30min
Soldăței de omletă
Pas d’évaluation
Suc super verde
10min
Unt cu ardei jalapeño și miere
15min
Iaurt cu vanilie
13h
Carne de vită la tigaie, cu Caponata
45min
Ceai negru cu amestec de condimente
Pas d’évaluation
Kiwi Sour
Pas d’évaluation
Carne de vită și anghinare gătite lent
Pas d’évaluation
Unt cu brandy
Pas d’évaluation
Pizza cu friptură de vită și ciuperci
1h 40min
Aperol Spritz infuzat cu rubarbă
Pas d’évaluation