Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 gramů sýru eidamu, na kousky
- 700 gramů vody
- 330 gramů ajvaru, sterilovaného (čalamáda z paprik, lilku, česneku a chilli)
- 200 gramů smetany, 12% tuku
-
1
kostka zeleninového bujónu (pro 0.5l vody)
ou 1 vrchovatá čajová lžička dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 čajová lžička soli
- 400 gramů těstovin, penne
- 80 gramů pórku, na kolečka (2 mm)
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2529 kJ / 604 kcal
- Protides
- 24.2 g
- Glucides
- 79.4 g
- Lipides
- 19.1 g
- Fibre
- 5.9 g
Recettes alternatives
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Těstoviny s tuňákem
40min
Těstoviny s vinnou klobásou a červeným vínem
20min
Zapečené brambory se žampióny a sýrem camembert
1h
Zámecké rizoto
35min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10min
Špenátové rizoto
30min
Tagliatelle s restovanými hříbky
1h
Farfalle v italských barvách
30min
Gnocchi trikolóra
25min
Penne se slaninou a zeleninou
35min
Těstovinový salát se zeleninou a bylinkovo-česnekovým aioli
30min